1. Alvorens de sticker aan te brengen op de muur, dient u de sticker aan te drukken op een vlakke ondergrond met behulp van een spatel (te bestellen als optie)

2. Plaats de sticker met het witte achtergrondpapier op de voorziene plaats tegen de muur en maak hem vast met behulp van een zelfklevende tape (het type dat door schilders gebruikt wordt). De tape helpt om het geheel op zijn plaats te houden voor u de sticker vastkleeft.

3. Plaats één of meerdere verticale of horizontale tapes doorheen het midden van de sticker, zodat het geheel goed tegen de muur houdt.

4. Plooi de helft van de sticker om en maak dit stuk los van het witte achtergrondpapier.

5. Snij met een schaar het witte achtergrondpapier middendoor.

6. Druk nu het losgemaakte deel van de sticker voorzichtig tegen de muur met behulp van de spatel om te vermijden dat er lucht onder blijft. Het is belangrijk om de sticker dicht bij de ondergrond te houden en hem vanuit het midden naar de randen toe met de spatel aan te drukken om luchtbellen te vermijden en de doorzichtige transferfilm niet te vervormen. In dit stadium is hulp van een tweede persoon aangeraden: één persoon om de sticker dicht bij de ondergrond te houden, een tweede persoon om de sticker voorzichtig aan te drukken.

7. Haal de tape in het midden weg.

8. Herhaal punt 6 voor de tweede helft van de sticker.

9. Wacht 5 of 10 minuten (afhankelijk van de ondergrond) alvorens de doorzichtige transferfilm geleidelijk aan en zachtjes te verwijderen.

10. Het kan gebeuren dat een klein stukje sticker loskomt tijdens het verwijderen van de transferfilm. Druk er dan op met uw vinger terwijl u de rest van de transferfilm verwijdert. Eens de volledige transferfilm verwijderd is, drukt u zachtjes met de palm van uw hand over de hele sticker. Als er luchtbelletjes blijven, prik deze dan voorzichtig door met een fijne naald.

11. Klaar om ervan te genieten!

Voor tweekleurenstickers

  1. Een tweekleurensticker, plaatst u zoals hierboven vermeld, startende met kleur nr. 1 (zie aanduiding op de sticker). Plaats zeker de vierkante merktekens.
  2. Neem dan het tweede deel en plaats dit zodat de vierkante merktekens samenvallen met degene die al op de muur aangebracht zijn.
  3. Maak het tweede deel vast aan de muur met een zelfklevende tape en ga verder zoals hierboven vanaf punt 3 beschreven.
  4. Haal daarna voorzichtig de merktekens weg.

U kan een sticker loskrijgen door hem even met een haardroger te verwarmen.

 

Nicesticker (W-Graphic) • rue Notre-Dame, 4 • B-7061 Zennik • Hainaut - België | Tel./Fax : +32 (0)65/728.379

Faites connaitre ce site / cette page à une connaissance

Votre nom et prénom *
Votre email *
Email de votre connaissance *
Message éventuel


* = Champs obligatoires